Wie zijn wij - Balansinkomensbeheer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Balansinkomensbeheer is een samenwerkingsverband tussen Balansinkomensbeheer Doetinchem en Balansinkomensbeheer Gaanderen.
In 2011 is Balansinkomensbeheer opgericht door Gerjan Koster. De eerste jaren actief als inkomensbeheerder en beschermingsbewindvoerder.  Na een aantal jaar gespecialiseerd in het beschermingsbewind waarbij het inkomensbeheer is komen te vervallen.
Gerjan Koster is in het bezit van een HBO Diploma Maatschappelijk werk en dienstverlening.   Sinds 1997 ben ik werkzaam geweest binnen het algemeen maatschappelijk werk, specialiteit schulddienstverlening.
Door mijn verleden binnen de hulpverlening kan ik veelal snel en adequaat signaleren en  verwijzen naar de juiste instanties. Daarbij vind ik het als beschemingsbewindvoerder belangrijk om contacten te onderhouden met het netwerk van hulpverleners om het beschermingsbewind zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
Mijn werkgebied is gericht op Doetinchem.

In 2018 zijn Karin Masselink en Gerjan Koster een intensieve samenwerkingsverband aangegaan, waarbij Karin Masselink onder de naam Balansinkomensbeheer Gaanderen als beschermingsbewindvoerder is begonnen.  
Karin Masselink beschikt over een HBO diploma Sociaal Juridische Dienstverlening.
Karin Masslink heeft jarenlang het sociale raadslieden werk gedaan waardoor zij een brede kennis van de sociale regelgeving heeft. Daarnaast beschikt Karin Masselink over een groot netwerk en kan zij waar nodig adequaat verwijzen voor de juiste hulp.


Karin en Gerjan zijn allebei aangesloten bij de branchevereninging NBPB als volwaardig lid.
We voldoen beiden aan de kwaliteitseisen van de rechtbank als gesteld in het Besluit kwaliteitseisen curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren door het Kwaliteitsbureau.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu