Wie zijn wij - Balansinkomensbeheer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Balansinkomensbeheer is een samenwerkingsverband tussen Balansinkomensbeheer Doetinchem, Balansinkomensbeheer Gaanderen en Balansinkomensbeheer Aalten e.o.
In 2011 is Balansinkomensbeheer opgericht door Gerjan Koster. De eerste jaren actief als inkomensbeheerder en beschermingsbewindvoerder.  Na een aantal jaar gespecialiseerd in het beschermingsbewind waarbij het inkomensbeheer is komen te vervallen.
Gerjan Koster is in het bezit van een HBO Diploma Maatschappelijk werk en dienstverlening.   Sinds 1997 ben ik werkzaam geweest binnen het algemeen maatschappelijk werk, specialiteit schulddienstverlening.
Door mijn verleden binnen de hulpverlening kan ik veelal snel en adequaat signaleren en  verwijzen naar de juiste instanties. Daarbij vind ik het als beschemingsbewindvoerder belangrijk om contacten te onderhouden met het netwerk van hulpverleners om het beschermingsbewind zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
Mijn werkgebied is gericht op Doetinchem.

In 2018 zijn Karin Masselink en Gerjan Koster een intensieve samenwerkingsverband aangegaan, waarbij Karin Masselink onder de naam Balansinkomensbeheer Gaanderen als beschermingsbewindvoerder is begonnen.  
Karin Masselink beschikt over een HBO diploma Sociaal Juridische Dienstverlening.
Karin Masslink heeft jarenlang het sociale raadslieden werk gedaan waardoor zij een brede kennis van de sociale regelgeving heeft. Daarnaast beschikt Karin Masselink over een groot netwerk en kan zij waar nodig adequaat verwijzen voor de juiste hulp.
Karin en Gerjan zijn allebei aangesloten bij de branchevereninging NBPB als volwaardig lid.
We voldoen beiden aan de kwaliteitseisen van de rechtbank als gesteld in het Besluit kwaliteitseisen curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren door het Kwaliteitsbureau.

Per 3 september 2020 is de samenwerking verder uitgebreid.
Esther Wensink is per 3 september 2020 door de rechtbank benoemt als beschermingsbewindvoerder. Esther voldoet aan de kwaliteitseisen van de rechtbank als gesteld in het besluit kwaliteitseisen curartoren, beschermingsbewindvoerder en mentoren door het het kwaliteitsbureau.
Esther Wensink is onder de naam Balansinkomensbeheer Aalten eo als beschermingsbewindvoerder begonnen.
Esther heeft jaren voor de gemeente Doetinchem gewerkt, waarvan de laatste jaren als beschermingsbewindvoerder.
Esther heeft ruime ervaring als beschermingsbewindvoeder. Ook Esther beschikt over een brede kennis van de sociale regelgeving en kan waar nodig adequaat verwijzen.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu